Stirile ziDzi

HORSCOPUL ANULUI 2012

...ce spune zodiacul in noul an 2012

Odata cu venirea anului 2012, este momentul sa aflii ce noi surprize si schimbari iti pregateste anul 2012. Arunca o privire in viitor si descopera cum vei sta cu dragoste, cum te vei intelege cu colegii la locul de munca, cum vei sta cu sanatate si nu in ultimul rand care va fi situatia ta financiare in anul 2012.

BERBEC:
     2012 va fi un an plin de aventura pentru nativii din berbec.Nu e cazul sa aruncati bani in stanga si in dreapta inca, dar anul 2012 promite venituri multumitoare pentru berbeci.Daca in plan profesional, lucrurile par sa va vina ca o manusa, in planul sentimental va trebui sa depuneti ceva eforturi pentru a obtine exact ceea ce va doriti.Din pacate, vacantele mai au de asteptat, cel putin pana in iunie-iulie.La capitolul sanatate, 2012 nu le da batai de cap berbecilor. Ar fi bine sa profitati de aceasta stare de bine a organismului vostru. Mancati bine, faceti cateva exercitii, nu va neglijati somnul si veti fi in forma maxima.
TAUR:
    Incapatanati, dar rabdatori, taurii sunt gata sa lupte impotriva curentului.Taurul va fi propriul sau dusman in 2012, in ce priveste cariera sa.Toti cei dragi va sprijina si va ajuta, in perioada nu tocmai usoara. Viata amoroasa e la cote maxime in 2012 pentru ca sunteti mai deschis ca niciodata spre partener.In ce priveste calatoriile, iubirea e un mare stimulent. E timpul ca voi, taurii, sa porniti intr-o aventura spontana si plina de adrenalina. Nu singuri, ci cu persoana care va face sa vreti sa traiti viata la maxim.Taurii vor avea de infruntat cateva provocari in ce priveste sanatatea.  
GEMENI: 
     Anul 2012 nu aduce pentru gemeni prea multe lucruri de dezbatut, spre nefericirea lor.2012 va aduce in prim plan la locul de munca,cu o crestere pe plan profesional. Anul 2012 aduce multa confuzie in viata amoroasa a gemenilor.Va asteapta suisuri si coborasuri in ce priveste sanatatea in 2012. Nu lasati lucrurile pe ultima suta de metri, pentru ca riscati sa nu mai gasiti rezolvari.
 RAC:
    Anul 2012 a plin de mister in ce priveste viata racilor. Va asteapta mute surprize la un nivel profund, sensibil si emotional.In mod normal faceti totul ca la carte, asa ca nu va explicati de ce succesul nu pare sa va bata la usa. Inceputul anului pare foarte promitator, dar, pe masura ce trec saptamanile, lucrurile se complica.Prima parte a anului nu va fi usoara pentru raci nici in plan amoros. O relatie care e pe cale sa se incheie le va da de cap nativilor din aceasta zodie. Nu uitati de vacanta cu cel iubit, care va poate sustrage din agitatia cotidiana.
Excesiv de emotivi, racii sunt propriii lor dusmani in ce priveste sanatatea. Situatia de la locul de munca va face sa va consumati prea mult si riscati sa cadeti in extreme. Odihniti-va si nu va neglijati organismul!
LEU:
   Leii vor culege roadele muncii lor de pana acum. Usile li se deschid si se bucura de multa admiratie din partea celor din jur.Promovari, multa atentie si multa admiratie din partea colegilor.Cam asta ii asteapta pe lei, in prima parte a anului.Va puneti singuri relatia in pericol, pentru ca va place sa dramatizati prea mult lucrurile.Aveti ocazia sa faceti o calatorie in jurul lumii, dar nu e chiar anul cel mai bun pentru a face asta. 2012 va fi un an in care veti functiona perfect, numai bine pentru a tine pasul cu schimbarile din cariera voastra. Fiti totusi atenti la excese, ele pot pune in pericol si cel mai zdravan organism.
FECIOARA:
   Stabilitatea e cuvantul care va guverna viata fecioarelor in 2012. Lucrurile vor fi simple si conforme cu asteptarile acestor nativi destul de pretentiosi.Cariera si finantele vor avea de suferit din cauza ca nu stiti sa va temperati. Nu sariti peste detalii, daca vreti sa va pastrati situatia intacta!Multe lucruri ii asteapta pe nativii din fecioara in plan amoros. Problemele din iubire, ca si cele profesionale, trebuie rezolvate cu calm si rabdare.Va dedicati unor hobby-uri care implica deplasari, dar fiti atenti de perioada in care faceti aceste lucruri.Nu trebuie decat sa o tineti tot asa, pentru a va mentine pe linia de plutire.   
BALANTA:
    Pentru balante, anul 2012 aduce o mare dorinta de a incerca lucruri inedite. Cariera nu va scapa de mici piedici, dar nimic nu le va sta cu adevarat in cale balantelor.Toate deciziile proaste luate in trecut par sa se intoarca imptotriva voastra acum. Banii nu va vor da afara din casa, pentru ca nu ati stiut sa ii administrati eficient.Balantele au tendinta sa se panicheze cand lucrurile par sa scape de sub control.O sa aveti parte de ceva deplasari, dar nu pentru a va distra.2012 va ofera ocazia sa va incarcati bateriile cu multa energie, pentru a va putea intrece propriile limite.
SCORPION:
  Scorpionii vor tuna si vor fulgera, daca lucrurile nu le ies pe plac in 2012.Ambitia si hotararea ii ajuta sa faca lucrurile asa cum le vor ei. Momentele de sclipire de inteligenta vor alterna cu cele de latenta, dar nu veti avea de pierdut, chiar daca nu functionati la cote maxime chiar mereu.Daca pana acum stateati destul de prost la capitolul empatie, 2012 va face mai deschisi.Va veti intelege mai bine ca niciodata partenerul si nu veti avea probleme in a comunica eficient.Orice probleme din viata scorpionilor isi vor gasi rezolvarea in vacante si relaxare.Intrati in 2012 usor epuizati. Lucurile vor reveni la normal numai daca va acordati ocazia sa va refaceti fortele.
SAGETATOR:
   2012 va fi un an bun pentru sagetatori. Optimismul nativilor ii va ajuta sa treaca si peste coborasurile care ii asteapta in acest an. Oricand intampinati probleme, nu ezitati sa cereti ajutorul celor experimentati. Va fi un an de crestere si dezvoltare personala.Urcari si coborari. Cam asa va fi anul sagetatorilor. Nu mai sunteti insa dispusi sa faceti planuri si strategii, asa ca va lasati cariera la voia intamplarii. Norocul face sa nu aveti de suferit, chiar daca nu aveti o atitudine proactiva. Relatiile sagetatorilor vor avea de suferit in 2012 din cauza ca nu sunt prea dispusi sa observe si detaliile din jurul lor.Din pacate, aventurile in calatorii tipice piratilor ii vor ocoli pe nelinistitii sagetatori anul acesta. Somnul si odihna se impun pentru a facilita recuperarea voastra.

CAPRICORN: 
    Independenta e numele jocului pe care il joaca toti capricornii anul acesta. Eforturile depuse pana acum isi vor arata roadele: capricornii se pot relaxa in sfarsit, pentru a se bucura de multe lucruri bune.Increderea va aduce castiguri in 2012.Sunteti mai antisociali decat si mai prost dispusi decat in mod normal.Tot stresul din jurul carierei merita recompensat cu o vacanta, luata la timpul potrivit. Capricornii vor avea nevoie de o evadare, undeva la sfarsitul verii. Fiti mai atenti la semnalele pe care vi le transmite corpul. Nu ignorati semnele acestea, pentru ca veti avea probleme pe care nu le veti mai putea rezolva daca le amanati.
VARSATOR:
    Sinceritatea e trasatura care defineste anul 2012 al varsatorilor. Aveti darul de a spune lucrurilor pe nume, intr-un fel bland. Varsatorii vor simti nevoia sa fie independenti, in ciuda atractiei pe care o simt cei din jur fata de firea lor debordanta.Munca varsatorilor va fi rasplatita anul acesta. Nimic nu le va pica insa din cer.Adesea, varsatorii evita implicarea emotionala prea profunda. Anul acesta insa, varsatorii isi vor scoate la iveala si latura mai sensibila. Toate relatiile lor vor deveni mai profunde, multumita acestei schimbari de atitudine. Calatoriile lor nu vor avea ca scop relaxarea, ci intelegerea mai profunda a universului in care se invart. Aura linistita a varsatorilor e benefica si pentru organismul lor. Nu au parte de multe probleme in planul sanatatii nici anul acesta. 2012 e un an energic pentru varsatori, numai bine pentru atitudinea lor exploratoare.
PESTI:
   Toate le vor merge bine pestilor in 2012, cu exceptia relatiilor interpersonale. Cariera si veniturile vor fi in centrul atentiei in prima parte a anului.Prima jumatate a lui 2012 va umple contul pestilor cu rasplata muncii din 2011.In iulie, relatiile pestilor vor cam scartai. E cazul sa prioritizati relatiile si sa renuntati la cele care va fac rau. Din pacate, deciziile nu vor fi usoare si ii vor pune in mare incurcatura pe nehotaratii pesti.
La jumatatea anului, pestii vor fi nevoiti sa intreprinda ceva calatorii in scopul unor documentari.Moderatia si calmul va va tine departe de orice probleme de sanatate. Pastrati un echilibru in viata voastra si veti fi in forma maxima!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie un Comentariu