Stirile ziDzi

A INCEPUT NUMARATOAREA INVERSA PANA LA INCEPEREA JO LONDRA 2012

Au mai ramas fix 200 de zile pana la startul OPLIMPIADEI LONDRA 2012

    Astăzi, 9 ianuarie, marcăm 200 de zile rămase până la începerea olimpiadei! Cu această ocazie, sa arborat steagul olimpic la AMBASADA MARII BRITANII din Bucuresti.
Se anunţă o vară excepţională pentru sport şi o competiţie strânsă între România şi Marea Britanie pe traseul de canotaj de pe lacul Eton Dorney, din apropierea Castelului Windsor.

România a reuşit calificarea pana acum a 67 de sportivi la JO de la LONDRA. 

  La haltere a patru sportivi, trei băieţi şi o fată sau calificat, conform punctajului acumulat la Campionatul Mondial de la Paris.
  Printre sportivi calificati la JO 2012 se numara si triplusaltistul Marian Oprea,Nicoleta Grasu (disc) şi Bianca Perie (ciocan) dar si Bogdan Juratoni, singurul pugilist român care a reuşit pînă acum să se califice la Olimpiada de la Londra.
Printre gimnasti calificati se numara Marian Drăgulescu,Flavius Koczi, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoşo, Vlad Cotuna, Cristian Baţagă dar si fetele de la gimnastica antrenate de Mariana Bitang si Octavian Belu ,care au sanse mari la medalii.
  Speram sa se califice inca vreo 30 de sportivi, sa avem o delegatie de aprox 100, care a fost mai mereu minimul pt noi, dar asteptam si calificarea fetelor de la Handbal.
Oricum, mult respect pt adevaratii sportivi ai Romaniei, cei care ne reprezinta cu succes, aducandu-ne medalii pe care, sincer, nu prea le meritam, ca tara, ca popor! Primele pagini sunt mereu ocupate de niste trantori extrem de bine platiti pt niste servicii de obicei neindeplinite sau indeplinite modest(la fotbalisti ma refer, desigur).  Ar trebui bagate in seama mai mult handbalul, kaiac-canoe, gimnastica etc.

Primul record al Olimpiadei de la Londra: Cea mai mare zonă cu internet wi-fi gratuit din Europa.  

Operatorul telecom O2 va asigura la JO organizate de capitala Angliei cea mai mare zonă wi-fi gratuită din Europa, potrivit datelor oferite de organizatori semnalul urmînd să acopere două cartiere lodonezePotrivit unui comunicat de presă al companiei O2, operaţiunea, care nu îi va costa nimic pe contribuabilii britanici, este cu atît mai importantă cu cît organizatorii aşteaptă un număr record de turişti la Londra în perioada Jocurilor Olimpice de vară.


Jocurile Olimpice de la Londra se vor desfăşura anul acesta între 27 iulie şi 12 august.

Nadia Comăneci şi fostul atlet american Carl Lewis au dat startul
vânzării biletelor pentru Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012. Cei
doi au pozat într-o ipostază inedită chiar lângă unul dintre
simbolurile capitalei britanice.


"Tot timpul am spus ca, atunci cand Jocurile Olimpice au loc, nu trebuie sa fii in alta parte", a spus Nadia, indemnand oamenii sa-si cumpere bilete.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie un Comentariu