Stirile ziDzi

Videochat în timpul serviciului


 O angajată a unei primării din Bacău făcea show-uri erotice la locul de muncă

 O angajată de la Primăria din Nicolae Bălcescu (Bacău) făcea videochat în biroul în care lucra alături de patru colegi, ea însăşi spunându-le clienţilor unde lucrează, iar când reprezentanţii instituţiei au aflat ce făcea femeia, în urma imaginilor apărute la televizor, aceasta şi-a dat demisia.

Potrivit stirilor ProTv, femeia este cunoscută printre clienţii site-ului pentru adulţi drept "angajata de la primărie", iar pentru a demonstra că lucrează în instituţia respectivă, aceasta le arăta bărbaţilor biroul în care lucra.
 Livia Ioniţă, al cărei nume de scenă este Kim, lucra într-un birou din cadrul Primăriei Nicolae Bălcescu, alături de patru colegi, între care şi soţul său.
În imaginile postate pe site-ul pentru adulţi se pot observa în spatele femeiii birouri pe care stau teancuri de dosare, un perete plin cu hârtii şi chiar un dulap special pentru documente, iar din când în când se aud vocile unor colegi, relatează sursa citată.
La un moment, un bărbat îi oferă o sumă mare dacă are curajul să se dezbrace, însă femeia îi spune că nu poate să facă acest lucru în birou, întrucât "oricine poate intra în orice moment".
   Femeia s-a înregistrat pe site în septembrie 2011 ca fiind din Statele Unite, iar pentru această activitate câştiga 200 de euro pe zi, bani pe care îi împărţea cu administatorul site-ului.
Reprezentanţii Primăriei din localitatea Nicolae Bălcescu au aflat cu ce se ocupa angajata instituţiei în urma imaginilor apărute la Ştirile ProTv.
Potrivit stirileprotv.ro, şefii instituţiei cred că femeia era acoperită chiar de soţul ei, care lucrează în acelaşi birou.
Colegii femeii spun că, deşi lucrau în acelaşi birou, nu ştiau cu ce se ocupă aceasta.
"Nu ştiam ce face. Ea zicea că vorbeşte pe internet. Venea cu telefoane cam scumpe", spunea unul dintre colegi.
Femeia era logată pe site-ul pentru adulţi, dar lucra numai când colegii săi plecau la masa sau să fumeze.
La rândul său, primarul spune că a avut câteva bănuieli în legătura cu acest cuplu.
"Am observat că îşi aducea un laptop personal şi i-am interzis", spunea Siler Anton, primarul comunei.
 La rândul său, soţul femeii neagă că ar avea vreo implicare în acest caz, susţinând că este victima unei răzbunări pentru că, deşi a fost dat afară de la primărie, a câştigat în instanţă şi a fost reangajat.
"Sub nicio formă nu s-a petrecut aşa ceva", spunea soţul.
Femeia şi-a dat demisia marţi, după apariţia imaginilor la televizor.
Livia Ioniţa, care are 32 de ani şi doi copii, lucra de şapte ani la Primăria din localitatea Nicolae Balcescu.